Menu
EUR
  • Op werkdagen besteld, dezelfde dag verzonden
  • Grote keuze in topmerken
  • Altijd hoge kortingen
  • Snelle levering

Betaalmethoden

Betalingswijze
De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden betaald via bank of giro.

1.1 Ideal
iDeal

2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)

CreditCard Mastercard & Visa

3. Zelf overschrijving
4. AfterPay
AfterPay

1.1. Ideal
Met iDeal kunt u op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. U rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer u bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kunt u het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de Sportskoen Webshop krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we over tot verzending van de bestelling. Meer informatie over deze betaaloptie vindt u op http://www.ideal-betalen.nl.

1.2. Betaling is niet gelukt
Voor overige vragen/problemen kunt u contact opnemen met de klanenservice van Sportskoen.nl.
Telefoonnummer 0492-342670 of per email [email protected].

2. Creditcard (verloopt via onze betaalprovider Multisafepay)
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde service. Wij accepteren Eurocard/Mastercard en Visa. Uw bestelling wordt per direct in behandeling genomen. Via onze betaalprovider Multisafepay wordt de betaling afgewikkeld. Uw creditcard wordt belast na levering van uw bestelling. Kiest u voor creditcard dan brengen wij € 2,95 betaalkosten in rekening.

3. Zelf overschrijven
U schrijft zelf het totale bedrag (inclusief verzendkosten) van de order over. Vergeet niet het factuurnummer en Uw naam te vermelden waar U de bestelling mee deed.
T.n.v. Rico Sportswear. Rabobank Bakel, rekeningnummer : 15.61.43.461
iBAN nummer NL44 RABO 0156 1434 61

4. AfterPay
AfterPay voert voor Sportskoen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


5. Uw aankopen doen in onze winkel
In onze winkel te Bakel kunt u contant betalen of u kunt met de pin betalen.
U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag. Ma-Vr : 10.00 - 17.30 uur & Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur. 
Adres winkel: Bolle Akker 9, 5761 RW Bakel (Noord-Brabant)

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »